Om

Finding Inspiration at Every Turn

D’Étage ApS er bygget op omkring et hold erfarne fagfolk med en solid baggrund inden for byggebranchen.

Gennem årene har vi samlet værdifuld ekspertise fra en bred vifte af projekter, der omfatter både bolig- og erhvervsbyggeri. Samarbejdet med arkitekt- og ingeniørfirmaer har været en hjørnesten i vores rejse.

Vi har også haft privilegiet at kaste os ud i spændende projekter inden for indretningsdesign, hvilket har givet os mulighed for at kanalisere vores kreativitet og lidenskab for indretningsarkitektur.

Denne erfaringsrigdom førte til grundlæggelsen af D’Étage ApS. Lige fra begyndelsen har vi fastholdt den samme ubøjelige forpligtelse og entusiasme.

Vi står altid klar til at besøge dig på din adresse eller arrangere et møde på Frederiksberg. Dette giver os mulighed for at drøfte dine projekter og krav. Sammen vil vi skabe løsninger, der matcher dine ønsker og behov.

Tøv ikke med at kontakte os – vi er ivrige efter at tage de første skridt mod at omsætte dine drømme inden for byggeri og indretningsdesign til virkelighed.

Vi glæder os over potentialet for at arbejde sammen om at skabe noget ekstraordinært.

angela-2

Angela de Jesus Rebouças
Bygningskonstruktør/ Indretningsarkitekt
D’Étage ApS

Byg Garanti DI_1600x900px

Byg Garanti er Dansk Industris garantiordning, der dækker den private kundes eventuelle tab i forbindelse med fejl og mangler på en byggesag, op til 150.000 kr.

Hos D’Étage ApS er vi medlem af Byg Garanti, så du kan føle dig tryg på ethvert byggeprojekt.